Ayağını yere sağlam basmak isteyenler için: Freelander 2

landrover

Tamamıyla yenilenmiş Freelander 2, premium kompakt 4×4 sınıfına yeni standartlar getiriyor. Sunduğu özelliklerle sınıfının birincisi; atak, hızlı tepki veren ve konforlu on-road ve off-road özellikleri…

Sıkı, sofi stike, lüks, maceraperest – Freelander 2 –, yaşamdan en fazlasını almak isteyenler için prestijli ve çarpıcı bir araç.

Freelander 2, premium kompakt 4×4 sınıfını yeniden tanımlıyor. Aracın ön kısmı, güçlü ve kendinden emin bir görünüm sergiliyor. Benzersiz kaputundan basamaklı tavanına kadar sahip olduğu tüm özellikleri ile Freelander 2’nin üst sınıf bir araç olduğu çok açık.

Kaliteli malzemelerle yapılmış olan Freelander 2’nin zarif kabini; lüks, konforlu, yüksek donanımlı ve geniş bir kullanım alanı sunacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca opsiyonel olarak; müzik ve üst sınıf donanım seçenekleri sunuyor.

Performans, rafi nelik ve yakıt ekonomisini hep bir arada sunan 2.2 litre TD4 dizel motor. Freelander 2; performans, kalite ve yakıt ekonomisi arasında sıra dışı bir denge kuran 2.2 litre TD4 motor seçeneği sunuyor.

Sağlam gövde yapısıyla bir araya gelen uzun dingil mesafeli bağımsız süspansiyon, çevik yol tutuşu ve üstün sürüş konforu sağlıyor. Tamamıyla yenilenmiş Freelander 2’nin birincil güvenlik özelliklerini içeren uzun listesinde: son teknoloji Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi, ABS ve Land Rover’ın benzersiz Terrain Response™ sistemi yer alıyor. Boydan boya uzanan iki perde hava yastığı, iki ön hava yastığı, iki üst gövde hava yastığı ve bir sürücü diz hava yastığı olmak üzere toplam yedi hava yastığı, gerektiğinde paha biçilmez derecede üstün bir koruma sağlıyor. Güvenlik, tüm kapıları kumanda eden uzaktan kumandalı merkezi kilitleme sistemi ile Perimetrik ve Volumetrik (opsiyonel) alarm sistemleri ile sağlanıyor.

Sınıfında ilk defa kullanılan bir çok yeni teknolojinin yanında, daha kolay bir off -road kullanımı sağlayan Land Rover’a özgü Terrain Response ™ sistemi

Eşsiz on-road ve off -road performansıyla Freelander 2, tam anlamıyla muhteşem bir sürüş sunuyor. Freelander 2’de, dik ve kaygan zeminli eğimlerden inerken ayak freni serbest bırakıldığında yumuşak bir şekilde devreye girerek sürücünün araç hakimiyetini artıran, son jenerasyon Eğim İniş Kontrolü teknolojisi ile Land Rover’ın benzersiz Terrain Response™ sistemi birlikte yer alıyor. Ayrıca; araç eğim aşağı veya eğim yukarı konumdayken, aracın yumuşak bir şekilde kalkış yapmasını sağlayan Land Rover’ın eğim kalkış fren kontrolü sistemi, Eğim İniş Kontrolü’ne bağlı olarak çalışıyor. Freelander 2’nin diğer denge kontrol sistemleri, on-road ve off -road kullanımlarda benzersiz güç sunuyor.

Benzer konular

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir